Agent Experience Webinar | 20 september

Agent Experience

Bekijk het opgenomen webinar: "Hoe kunt u uw contactcenter processen verbeteren en wat zijn de voordelen voor uw klanten en medewerkers?"

Door de ogen van een contactcenter medewerker:

  • Als u naar uw toetsenbord kijkt, kunt u de tekst op de knoppen ALT en TAB niet meer lezen
  • Uw dag begint met het aanzetten van de pc, om vervolgens 12 verschillende applicaties op te starten
  • Tijdens ieder klantgesprek moet u 6 van deze applicaties gebruiken: voor vragen over rekeningen moet u de ene groep applicaties gebruiken, voor vragen over wijzigingen van adresgegevens moet u andere applicaties gebruiken
  • Om dit te kunnen moest u door een training van 8 weken, waarvan 5 weken systeemtrainingen

Dat bovenstaande uitdagingen zorgen voor langere trainingstijden, langere gesprekstijden (AHT), hogere agent-effort en complexiteit en een grotere kans op fouten, is waarschijnlijk geen nieuws. Waarschijnlijk voelt u wel aan dat het werk een stuk efficiënter en slimmer zou kunnen, maar hoe? Welke processen hebben grote invloed op de productiviteit en humeur van de workforce? Welke handelingen kosten uw medewerkers veel tijd tijdens en na het contact met de klant?

Tijdens het webinar “Hoe u de klantcontactprocessen kunt optimaliseren met Verint voor een betere agent experience” wordt u meegenomen in deze problematiek en worden er praktische oplossingen besproken die u hiermee kunnen helpen.

Registreer hier en ontvang de link naar het opgenomen webinar:

*Alle vragen worden vertrouwelijk behandeld en uw identiteit en die van uw organisatie blijven anoniem. Het aanleveren van een vraag is optioneel.


Spreker:

PIM ZWAAN

Solutions Consultant
Verint Systems