Ask The Experts webinar - Speech Analytics Benelux Editie | 11 oktober

Speech Analytics

Ask The Experts webinar - Speech Analytics Benelux Editie

Ontdek de businessvoordelen van Speech Analytics en kom meer te weten over wat deze oplossing voor u kan betekenen. Wat zou de impact zijn van spraakanalyse op de operationele efficiëntie? Hoe zou deze oplossing u kunnen helpen met het verhogen van de loyaliteit?

In dit webinar hoort u alles wat u al wilde weten over Speech Analytics.
De meest gestelde technische vragen, praktische vragen en strategische vragen worden behandeld en u kunt natuurlijk ook live vragen stellen.

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van Speech Analytics. In de eerste gesprekken met Nederlandse en Belgische klanten over de oplossing zijn er echter veel misvattingen en vragen, zoals:

  • Wat is het verschil tussen spraakherkenning en spraakanalyse?
  • Is Speech Analytics conform de wet bescherming persoonsgegevens?
  • Is het real-time?
  • Hoe zit het met accenten?

In dit live webinar komen tal van vragen aan bod en kunt u vragen stellen aan Speech Analytics consultant, Maarten Burgering. Bent u benieuwd welke vragen leven in Nederland en België over Speech Analytics en wilt u er zelf meer over leren? Meld u zich dan vandaag nog aan. Heeft u vragen voor ons? Stel ze gerust via info.nl@verint.com of stel ze live tijdens het webinar.

Registreer hier voor het webinar:

*Alle vragen worden vertrouwelijk behandeld en uw identiteit en die van uw organisatie blijven anoniem. Het aanleveren van een vraag is optioneel.


Spreker:

MAARTEN BURGERING

Consultant Speech Analytics
Verint Systems